tiistai 7. elokuuta 2018

BLOGIYSTÄVÄKIRJA

Eilen väsyneenä pitkän iltavuoron jälkeen luin Sofian ystäväkirja blogipostauksen josta sain niin valtavasti inspiraatiota kirjoittaa teille tää tismalleen sama postaus! Mä rakastin ala-asteella ystäväkirjoja, mihin ystävät ja tutut saivat aina täyttää oman aukeamansa tietyillä kysymyksillä varustettuna. Niissä kysyttiin aina esimerkiksi lempiväriä, noloa mokaa, haaveammattia tai suosikkikappaleita. Itse täytin aina monta eri aukeamaa eri ajankohtina, koska omia muuttuneita vastauksia oli niin hauska lukea! Kiinnostaisiko teitä muuten erillinen postaus näistä mun lapsuuden ja teini-iän ystäväkirjoista, joissa näyttäisin mun omia vastauksia monen vuoden takaa? Toivottavasti niitä on vielä tallessa! 

Bloggaajan nimi: Ella

Blogin nimi: All The Little Snowflakes 

Ikä/blogin ikä: Mä oon 20-vuotias ja blogi on vajaan vuoden vanha. 

Aikaisemmat blogit: Mulla on ollut tätä blogia aiemmin kaksi blogia, jotka ei kummatkaan edistyneet oikein mihinkään suuntaan. Ensimmäinen oli muistaakseni nimeltään "Stay With Me" ja tämä jälkimmäinen "Ella Maija M". Kumpaakaan ei tosin enää ole olemassa.

Miksi aloitit bloggaamisen: Tähän oonkin jo vastannut, mutta ihan vaan siksi, et rakastan jakaa ja kirjoittaa asioita. Olin jo vuosia sitten lukenut paljon muidenkin blogeja ja jostain se inspiraatio vaan sitten lähti. 

Mistä aiheesta postaat mielelläsi: Eniten luultavasti parisuhdejutuista tai sellaisista story time- tyyppisistä asioista. Myös ostospostaukset on yksiä mun suosikkeja.

Mistä aiheesta et postaa mielelläsi: En oikein osaa sanoa, koska tää blogi on just mun oma blogi ja kirjoitan tänne vaan niistä asioista mistä haluankin kirjoittaa. Kuitenkaan esimerkiksi mielipiteistä tai liian henkilökohtaisista jutuista en välitä postata usein. 

Blogistani tulee isona: Joskus toivoin että voisin blogata työkseni, mutta ehkä tää on mulle enemmän vaan just harrastus ja tapa ilmaista itseäni. Toivon, että olisin tulevaisuudessa kerännyt suuremman lukijamäärän ja kehittynyt itse bloggaamisen ja kuvien ottamisen yms kanssa.


Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan: Liiankin. On päiviä, jolloin aloitan postauksen teon ja saankin sen melkein valmiiksi ja totean hetken päästä, et olipa typerä idea kirjoittaa siitä aiheesta. Toisinaan en taas välitä yhtään miltä mun blogi näyttää ja mitä tänne julkaisen. Sanotaanko, että oon kuitenkin kriittinen, mutta sopivissa määrin. 

Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana: Tähän mä en kyllä oikeestaan osaa vastata. Ei mulla oo mitään sellaisia juttuja, jotka toisin tässä jotenkin esille erityisesti. Blogikuvia en koskaan suunnittele etukäteen ja postausideatkin lentelee aina sieltä täältä. Mulla ei oo mitään kuvaus rekvisiittaa vaan otan kuvat aina silloin, missä tuntuu hyvältä ottaa ne.

Blogin kautta olen saavuttanut: Uusia tuttavuuksia on tullut bloggaamisen kautta. Ehkä tullut hieman avoimemmaksi ja rohkeammaksi ihmiseksi. En jaksa enää välittää ihmisten mielipiteistä. 

Blogisalaisuutesi: Se, ettei mulla ole mitään salaisuuksia. Bloggaan täysin avoimesti asioista yms. 

Suosikkisovellukseni: Ehdottomasti Instagram. 


Lempibloggaajani: Sofia Sini ja Kiia . Suosikit vaihtuu aina välillä, mut nämä on ehkä ne 3 vakiota, joiden postauksia tulee eniten luettua. Ihania blogeja ja ihania bloggaajia!

Mikä erottaa blogisi muista blogeista: Mun mielestä tää ei ainakaan vielä oo mitenkään huikeen erottuva, jonka voi esimerkiksi verrata lukijamäärään. Kuitenkin varmaan just nää mun suosituimmat postaukset, jotka liittyy parisuhteeseen ja muihin tabu aiheisiin, nostaa varmaan tämän blogin aika ajoin pinnalle. 

Paras blogimuistoni: Kaikki yhteydenotot, jotka ovat tavalla tai toisella liittyneet mun blogiin ja teksteihin. Oon saanut teiltä aivan ihania viestejä ♥

Kenet haastan mukaan: Vastaan samalla tavalla kuin Sofia omassa postauksessaan, että kaikki jotka eivät vielä ole ennättäneet tehdä tätä! Tämä postaus saa bloggaajan ajattelemaan blogia hieman syvemmin ja osa näistä on oikeasti haastavia kysymyksiä. Tee ehdottomasti, jos et ole vielä ennättänyt! 


Rentoa tiistaita, mä jatkan mun vapaapäivää Netflixin parissa! Tsemppiä teille, jotka ootte jo palanneet arjen ja koulun pariin. Mun loma jatkuu vielä vajaan kuukauden ajan! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja vastauksia sullakin ja hei kiitos blogin maininnasta! ♥ Ihailen sussa ja sun blogissa eniten just sitä, että sä uskallat julkaista ihan mistä aiheesta tahansa postauksia ja oot täällä tosi avoin :) Ja hei muuten, tosi ihana toi vihko, mikä näkyy näissä kuvissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle! ❤️ Ihanasti sanottu, pyrin kyllä olemaan just mahdollisimman avoin ja rehellinen :) Kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi!