sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

VIIKON PARAS

Löysin tämän kivan postausidean Kiian blogista. Kannattaa katsoa hänen tekemä postaus tästä linkistä ! Nyt sunnuntain kunniaksi onkin hyvä tehdä viikkokatsaus tämän postauksen muodossa. Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon!

Viikon paras...

ateria: myönnän syöneeni tällä viikolla ja koko kesän aikana älyttömän huonosti ja melkeinpä pelkkää pikaruokaa. Töissä syön tietty aina Hesburgerin valikoimasta olevia tuotteita, mut tällä viikolla oon käynyt myös Subwayssä. Ehdottomasti mun suosikiksi on siis noussut uudelleen Subway ja ne herkulliset leivät!!

tv-sarja: ehdottomasti Orange Is The New Black! Uuden kauden ilmestyttyä innostuin taas katsomaan tätä sarjaa, joka mulla on jäänyt neljänteen tuottariin kesken vähäksi aikaa.

hetki: tiistain shoppailut kaupungilla. Oli tosi mukava päivä ja löytyi paljon hyödyllistä.

aamu: keskiviikko tai torstai aamu, jolloin ei tarvinnut herätä heräyskellon ääneen.blogipostaus: harmikseni oon julkaissut tällä viikolla vain kaksi postausta ja itse enemmän tykkäsin kuvata teille mun aleostoksia, joten se!

paikka: ehdottomasti aina oma koti ja oma sänky.

ilta: en osaa sanoa tähän yhtä iltaa, mutta varmaan just sellainen ilta, jolloin en oo ollut töissä. Iltavuorot venyy aika usein ylitöiksi, mutta ei se ole tähän mennessä hirveästi haitannut.

biisi: Ariana Grande - God is a woman biisiä on tullut soitettua kyllä ihan huolella tämän viikon aikana.

ostos: mun lemppari ostos oli varmaan ne Adidaksen shortsit, jotka esittelin teille myös siinä postauksessakin!

päivä: edelleen tiistai, koska se oli shoppailupäivä!

vaate: oon nyt kesällä pitänyt kotona sellaista valkoista vähän pepun yli menevää löysää t-paitaa, joka on mulle kuin mekko. Se on näillä keleillä ainoita vaatteita, joka ei hiosta ja se tarvii vaan heittää päälle ja voi olla vaikka ilman housuja!

Mitä asioita sä listaisit menneen viikon parhaiksi jutuiksi? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!