tiistai 31. heinäkuuta 2018

LUKEMISEN ARVOISET POSTAUKSET

Tähän postauksen tekoon oon saanut erittäin positiivisia vaikutteita Janikan blogista. Näin ensimmäisen kerran tämän tyylisen postauksen hänellä, jonka pääset lukemaan suoraan tästä . Nämä allaolevat haluat ehdottomasti lukea!


Olin kirjoittanut tätä blogia vajaan kuukauden ajan ja tästä postauksesta tuli jättimenestys. Postaus keräsi lähes 2000 näyttökertaa, josta olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Tiesin kirjoittaessani tätä postausta, että tämä tulee nousemaan korkealle, mutten arvannut ihan näin huikeita lukemia. 2000 merkkaa joillekin vähän, mulle enemmän. Postauksella on erittäin tärkeä aihe, nimittäin ehkäisy. Tämä olikin vähän tabu aihe myös itsellekin, mutta jälkeenpäin olen todella ylpeä siitä, että uskalsin julkaista näinkin henkilökohtaista ja tärkeää. Sainkin viestejä jälkeenpäin tähän liittyen, kiitos kaikille siis jotka olette lukeneet tätä, aivan mieletöntä! ♥ 


Voi mitä muistoja tämän postauksen avaaminen toi!! Suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän postauksen, jos sun kumppani on tällä hetkellä Rukissa tai ihan vaan armeijassa. Ruk oli oikeasti mun yksi elämäni upeimmista kokemuksista ja sain sieltä mukaan myös uusia tuttavuuksia, joista olen erittäin kiitollinen! Vaikka 10 tunnin bussimatka oli suoraan sanottuna yhtä helvettiä, kannatti se lopulta kokea. Tsemppiä jokaiselle, jonka kumppani tai ystävä on armeijassa, se aika menee oikeasti todella nopeasti ohi, vaikkei se siltä ehkä nyt tunnukaan! Tämän, jos jonkun postauksen tahdon nostaa esille vielä uudestaan kirjoittamisen jälkeen. Juuri yksi päivä pohdin, että jaanko someen vaan positiivisia asioita ja unohdin tyystin tämän postauksen. Fakta on todellakin se, että myös meillä bloggaajillakin on niitä erittäin huonoja päiviä. Useimmiten niistä ollaan blogin puolella vaan hiljaa, mutta minä en ollut tämän sattuman jälkeen. Suututti niin paljon ja suututtaa edelleen ihmisten tökerö käytös. Tiedän, ei saisi ottaa itseensä jos joku 10-vuotias haukkuu päin naamaa, mutta miten se pitäisi ottaa? No, siinä on ainakin kehitettävää itselläni näköjään. Lukekaa ihmeessä! 


Lukekaa tämä, niin tiedätte minkälaisessa kulississa oon pitänyt mun sukulaisia, ystäviä ja jopa omia perheenjäseniä tämän tiedon varassa! Tämä postaus kertoo lisää aivan perus tietoa meidän suhteesta kuten sen, miten me oikeasti tavattiin tai tutustuttiin. Joillekin saattaa tulla shokkina, useimmat ottavat asian onneksi erittäin hyvin, koska se on normaalia. Mä tykkään kirjoittaa meidän suhteesta ja oonkin ilokseni huomannut, että teitä kiinnostaa myös lukea suhdekeskeisiä juttuja. Kaikki suhdeaiheiset jutut ovat nousseet suosituiksi tässä blogissa.

Jos et oo koskaan lukenut mun blogia niin suosittelen oikeasti lukemaan edes yhden näistä ylläolevista postauksista, jos muut ei kiinnosta. Ellet oo vielä laittanut mun blogia "tilaukseen", muista tehdä se tämän jälkeen jos kiinnostuit tietämään mun arjesta ja ajatuksista enemmän tulevaisuudessakin. Arvostaisin sitä hyvin paljon. Kiitän teitä kaikkia vielä, ketkä ootte lukeneet mun postauksia, jättäneet kommentteja ja tulleet juttelemaan, kysyneet neuvoa tai muuten vaan olleet hengessä mukana. Jatketaan samaan malliin kehittämään tätä blogia eteenpäin! 

Ihanaa heinäkuun viimeistä päivää, kohta ollaan jo syksyn puolella, jee! 

2 kommenttia:

  1. Nuo olivat kyllä kaikki aivan mahtavia postauksia! Arvostan itse henkilökohtaisesti todella paljon sitä, miten avoimesti puhut asioista. Ja tuo vihko on aivan älyttömän kaunis, tarvitsen itsekin tuollaisen. Ja suuri kiitos shout outista! 🖤 People Believe

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!