torstai 12. heinäkuuta 2018

LIFE UPDATE - KUULUMISET

Edellisestä normaalista kuulumispostauksesta onkin vierähtänyt vähän aikaa, joten tulin siihen tulokseen että olis hyvä päivitellä tänne vähän kaikkea tapahtunutta! :) 

Ensinnäkin mä oon nyt ollut kesälomalla toukokuusta asti ja mun loma jatkuu syyskuulle, sit jatkuu taas koulu normaalisti. Kesän oon tähän mennessä viettänyt rennoissa merkeissä ja ehtinyt käydä siskon ylioppilasjuhlissa, muutenkin kotona sekä nauttinut vaan. Oon heittänyt jopa jo talviturkin josta oon ylpee, koska yleensä oon niin vilukissa että se jää kokonaan suorittamatta kesältä... Mulla on vielä 2 koetta rästissä ja seuraava uusinta onkin sitten elokuun puolessavälissä.

Oon tähän mennessä...
- käynyt uimassa useamman kerran järvessä ja joessa
- käynyt veneilemässä
- syönyt ihania grilliherkkuja ja itsetehtyjä hamppareita
- pelannut krokettia ja heittänyt tikkaa ihan kyllästymiseen asti
- polttanut itseni useammasta eri paikasta mutta myös ruskettunut
- käynyt pelaamassa rantalenttistä ja frisbeegolfia 
- nauttinut juhannuksen tunnelmasta ja ihastellut kokkoja 
- mennyt kihloihin!!!


...Oi kyllä! Juhannusaattona 22.6.2018 tuo ihana mies päätti kosia (vihdoin!!) ja nyt ollaankin sitten kihloissa ihan virallisesti! Mun alkuperäinen sormus meni miehelle, koska se oli mulle vähän liian suuri ja käytiinkin sit myöhemmin Kuopiossa ostamassa mulle ihan oma uusi samanlainen sormus. Tää sormus on edelleen vähän löysä, mut pitää käydä pienentämässä jossakin välissä :) . Aluksi tuntui ihan hirveän omituiselta pitää sormusta, mutta nyt tuntuu omituiselta olla ilman, hah! Nyt oon kyllä niin onnellinen kuin vaan voi ollakaan.


Eilen (keskiviikkona) aloitin mun työt vihdoin Hesburgerissa ja ihan hyvin meni yhtä mokaa lukuunottamatta. Mun työaika siirtyi viikolla myöhemmäksi, koska oli tulossa toinenkin harjoittelija eikä ne voineet perehdyttää kahta samaan aikaan mikä on aivan ymmärrettävää. Nyt on toinen päivä töissä takana. Edelleen kokoajan on uuden opettelemista, mutta eipä kukaan voi olettaa et osaan jo heti kaiken täydellisesti. Tää työ on oikeasti tosi rankkaa fyysisesti ja psyykkisestikin. Kassalla ollessa tulee ainakin ihan hirvee jano kokoajan ja suuta kuivaa aina ihan hirveesti. Muutenkin ollut nyt tosi kuuma työskennellä sisätilassa, kun on kuitenkin myös pienessä liikkeessä jatkuvasti. 

Jottei mikään olis liian tylsää niin hommattiin meille tänne Kajaaniin miehen kaa akvaario ja eilen mies oli käynyt ostamassa siihen lisää pieniä kaloja. Mulla ei oo koskaan ollut akvaariota mut onneksi miehellä on siitäkin kokemusta ja osaa hoitaa sitä. Mun mielestä kaloja on ihan hirveen mielenkiintoista seurata ja se tuo pientä piristystä meidän olohuoneeseen.


Nauttikaa kesästä! Mä yritän pitää postaustahdin vähän aktiivisempana ja jakaa tänne enemmän juttuja aina kun kerkeän. Olisko teillä tullut mieleen toiveita postausten suhteen tämän ajan sisällä? Niitä otan edelleen mielellään vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. Vielä kerran paljon onnea kihlauksesta! Akvaario ois kyllä aivan ihana, kaloja on niin mukava seurata *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin paljon! ♥ No sanoppa muuta, oon aina ite haaveillut siitä ja onneksi nyt vihdoin sitten saatiin se :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!