perjantai 8. kesäkuuta 2018

TOTUUS MEIDÄN PARISUHTEESTA

Vihdoin mulla on tarpeeksi rohkeutta kirjoittaa tää postaus ja jakaa se tänne teille julki. Mä en oo koskaan tainnutkaan vielä tänne kertoa, miten ja missä me ollaan mun poikaystävän kanssa tavattu. Tästä tietääkin vaan ne harvat ja valitut ihmiset, joiden mielipiteillä on mulle väliä. Mutta nyt mä aion kertoa sen myös teille. 

En kovin hyvin muista tätä tilannetta, sillä tää tapahtui 2 vuotta sitten, mun ollessa vielä 16-vuotias. Me oltiin meidän perheen kanssa mökillä, joka sijaitsee Keski-Suomessa, jolloin sain jostain ihmeen syystä älynväläyksen ladata Tinderin. Kyllä, Tinderin. Siellä mä sit ensimmäistä kertaa juttelin mun poikaystävän kanssa ja juttu alkoi aika nopeastikin edetä parempaan suuntaan. Juteltiin tosi paljon päivittäin ja mä ihastuin todella nopeasti. Kuitenkaan juttu ei vielä saanut ensimmäisellä kerralla mitään jatkoa ja meille tuli muita juttuja väliin/lopetettiin juttelu vähäksi aikaa kokonaan.

Aikaa kului eteenpäin, mut en ollut vaan saanut mielestäni mun poikaystävää, koska hän vaikutti jo heti alussa "liian täydelliseltä" mulle. Kuukausia myöhemmin päätin tehdä ratkaisevan liikkeen (joka oikeasti oli ratkaiseva meidän suhteen kannalta) ja lisäsin hänet Snapchatissa ja alettiin taas jutella enemmän. Molemmilla oli tällöin aivan erilainen tilanne ja tunnustettiin, ettei oltu kummatkaan saatu toista mielestä pois sinä aikana. Pian vaihdettiinkin numerot ja jatkettiin juttelua yhä useammin Whatsapin puolella, alettiin myös pienen ajan päästä suunnitella ensimmäistä tapaamista. 

Mä olin jo täyttänyt 17 vuotta ja halusin ihan hirveästi tavata hänet. Mun vanhemmat oli aina sitä mieltä, ettei tuntemattomille juttelu netissä ollut ok. Pelkäsin kertoa Juhosta, kun ajattelin, etteivät mun vanhemmat enää antais jutella hänen kanssaan ollenkaan. Jottei tää olis liian helppoa, päätin keksiä pienen valkoisen valheen, jotta saisin tavata Juhon ensimmäistä kertaa ja samalla myös mun vanhemmat näkis, ettei hänessä oo mitään vikaa. Juhohan asui jotain 300 km siitä, missä mä asuin vielä ollessani kotikotona. Päätin kertoa mun vanhemmille, että Juho olisi muka mun yhden kaverin poikaystävän kaveri, hah. Ja arvatkaas, läpi meni! Mun vanhemmat halus kovasti nähdä Juhon ja antoi vihdoin luvan tulla viikonlopuksi meille. 

Niin se sitten koitti vähän ajan päästä se viikonloppu, jolloin me nähtiin ensimmäisen kerran. Ja se oli aluksi kuulkaas niin outoa. Muistan, kuinka mun piti näyttää mahdollisimman hyvältä ja olin tosi hermostunut, enkä voinut odottaessani pysyä paikoillaan. Aluksi oli todella vaivaannuttavaa jo etenkin siksi, koska Juho näki ensimmäistä kertaa mut, mutta myös mun vanhemmat ja siskon. Ei mitkään normaalit "treffit" ollenkaan, hahah. Katsottiin jotain molempien mielestä paska leffaa ja yritettiin tutustua. Lauantaina ja sunnuntaina oltiinkin jo paljon lähemmissä väleissä. Oltiin päätetty etukäteen, että jos tää viikonloppu menisi hyvin, me alettaisiin heti seurustella, koska oltiin odotettu sitä niin kauan. Tuon viikonlopun jälkeen Juhosta tuli mun poikaystävä ja me oltiin parisuhteessa. Mä olin maailman onnellisin ja sitä olen edelleenkin. 

Ensi viikolla meillä tulee 2 vuotta seurustelua täyteen. Oon vasta tämän vuoden puolella kertonut mun lähipiirille, että tavattiin oikeasti Tinderissä. Äiti sanoi arvanneensakin asian, sisko vaan nauroi. Mä olin helpottunut, kun ei tarvinnut salata mitään. Pahoittelen pitkää tekstiä, en osaa kirjoittaa lyhyesti. Nytpä tiedätte meidän suhteesta taas vähän enemmän. Loppuun vielä vanhempia sekä uudempia kuvia 2 vuoden ajalta! ♥4 kommenttia:

 1. Mun mielestä ei oo yhtään outoa, että ootte tavannu netissä, koska se on sitä nykyaikaa! Tosi suloinen tarina teillä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Mä oon samaa mieltä, ei sillä oo väliä missä tapaa, jos juttu toimii!

   Poista
 2. Eikä miten söpö tarina! :D Ihan huikee valkoinen valhe! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Kyllä olin ylpeä itsestäni kun meni ihan läpi, osaan ilmeisesti olla vakuuttava :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!