maanantai 11. kesäkuuta 2018

KEVÄÄN TO DO-LIST : MITEN SUORIUDUIN SIITÄ?

Jaoin tänne huhtikuussa postauksen, jossa asetin itselleni muutaman kohdan jonka halusin ehdottomasti toteuttaa kevään aikana. Tänään on aika katsoa miten mä oikein suoriuduin siitä vai suoriuduinko ollenkaan... Postaukseen pääsee tästä linkistä , mikäli et oo käynyt vielä lukemassa sitä.

"1. Aloita lenkkeily." Kuten ehkä arvata saattaa, tämä kohta meni heti ensimmäisenä mönkään... Hävetää myöntää, mutta en ole saanut itselleni edelleenkään kiinnostusta lenkkeilyyn tai juoksemiseen. 

"2. Julkaise enemmän syvällisempiä postauksia." Mielestäni tämä kohta toteutui myös aika huonosti, sillä en postannut kovinkaan paljon kevään aikana tänne blogin puolelle. Kuitenkin olen tehnyt kiusaamiseen liittyvän postauksen ja nyt myöhemmin meidän parisuhteesta uuden postauksen, joten ei ihan heikoilla jäillä olla. 

"3. Säästä rahaa kesää varten." Tälle kohdalle annan pienen säälipisteen, sillä olen kuitenkin kerännyt yhteen säilytysrasiaan muutaman kymmenen euron edestä "ylijäänyttä" rahaa. Hyvä alku ainakin!

"4. Tutustu Kajaanissa oleviin kirppareihin." Ja taas metsään meni tämäkin kohta...! En tainnut kertaakaan keväällä käydä kirppareilla. Facebookin kirppisryhmistä oon kyllä ihan huolella ostellut tavaraa ja vaatteita... 


"5. Vaatekaapin siivoaminen." Näinkin yksinkertainen juttu on jäänyt tekemättä. Kyllä laitoin Facebook kirppiksille myyntiin juttuja, mutta en mä sitä mitenkään siivonnut, kuten olin ehkä suunnitellut. 

"6. Kodin sisustaminen keväiseksi + kukkien ostaminen." Uusia sisustusjuttuja ei ole tullut hankittua tiukan rahatilanteen vuoksi, enkä ole kokenut niille tarvetta. Kuitenkin ollaan ostettu parvekkeelle yksi pihakukka, sekä parvekepöytä. Tämän kohdan siis ainakin suoritin! 

"7. Osta uusi sadetakki." Jee, tämä kohta suoriutui 100%:sesti! Samalla reissulla kun olimme äidin kanssa Oulussa, sain hankittua itselleni kirkkaankeltaisen, aivan täydellisen sadetakin. En oo vielä päässyt käyttämään sitä, mut eiköhän sadepäiviä riitä tulevaisuudessakin. 

"8. Hanki kesäksi uusia kesävaatteita." Tämäkin kohta toteutui! Oon shoppaillut sekä Facebookin kautta, että kivijalkakaupoista muutamia uusia kesävaatteita, joista oon erittäin onnellinen. 


Mun ei kannata asettaa itselleni näköjään minkäänlaisia ennakko-odotuksia tai juttuja, koska suurin osa niistä kuitenkin jää toteutumatta. Usein en kesäksikään suunnittele mitään erikoista, joten kesän to do-list postausta ei ole tulossa, valitettavasti. Torstaina suunta on kuitenkin poikaystävän ja heidän perheensä mökille kahdeksi viikoksi josta oon super innoissani, enkä malta odottaa täydellistä rentoutumista ja kauniita maisemia!! Kivaa kesää kaikille! :) Mitä kesälomasuunnitelmia teillä on? 

2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu että mulla jää kans aina kaikki suunnitelmat tekemättä, mutta ei se haittaa! :D Musta on ihana silti suunnitella vähän kaikkee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Rakastan tehdä kaikkia listoja yms suunnitella, mut aina jää puolitiehen :D Innostun vielä tosi helposti

      Poista

Kiitos kommentistasi!