perjantai 6. huhtikuuta 2018

KEVÄÄN TO DO-LIST

Uuden ulkoasun myötä sain vähän motivaatiota palata tänne blogin puolelle tekemään lisää postauksia. Mitä muuten pidätte tästä nykyisestä ulkoasusta? Kevään merkkejä on selkeästi ollut jo nähtävissä tässä parin viikon ajan, enkä malta odottaa kesää! Oon listannut asioita ja juttuja joita haluun tehdä nyt keväällä, joten eiköhän mennä niiden pariin! 

1. Aloita lenkkeily. Mulla on tällä hetkellä aivan sairaan huono kunto kaikinpuolin. On ollu jo pitkään. Tänä keväänä aion kuitenkin tehdä parannuksen asiaan, sillä haluaisin myös samalla saada muutaman kilon pois. En nyt ala mitään dieettejä toteuttamaan, mutta mulle on helpoin aloittaa ihan perus lenkkeilystä. Katsotaan mitä tämä kevät tuo tullessaan! 

2. Julkaise enemmän syvällisempiä postauksia. Musta tuntuu, ettei mun blogin kautta saa ehkä niin paljoa irti, kuin siitä voisi saada. Mun postaukset on aika pintapuolisia, eikä niissä sinänsä käsitellä mua ja mun tuntemuksia eri asioista. Vain harva syvällisempi juttu löytyy täältä teille luettavaks ja aion ehdottomasti korjata asian mahdollisimman nopeasti ja useasti. 


3. Säästä rahaa kesää varten. Jos tämä kohta kuulostaa helpolta niin sitä se ei ainakaan mulla usein ole! Rahan säästäminen on yllättävän vaikeaa etenkin näin vanhempien kotoa pois muuttaneena, kun saa tehdä itse omat päätökset rahasta. Helposti saattaa mennä rahaa heräteostoksiin ja Facebook-kirppareihin. Mä oon menossa kesällä parille keikalle ja opintotukikin katkeaa kesäksi, joten syitä säästämiseen todellakin on.

4. Tutustu Kajaanissa oleviin kirppareihin. Oon käynyt täällä vaan vasta yhdellä kirppiksellä, vaikka tiedän niitä olevan enemmän. En oo aiemmin ollut kiinnostunut niistä ollenkaan, mut nykyään osaan arvostaa sitä, kuinka joskus voi saada hyviäkin löytöjä niistä! Haluan ehdottomasti käydä muillakin kirppareilla, kun siinä yhdessä. 

5. Vaatekaapin siivoaminen. Tiedän mulla olevan ihan älyttömästi vaatteita tuolla mitä en enää vain käytä tai ovat jääneet pieniksi. Kokoajan laitan Facebook-kirppiksille vaatteita myyntiin, mutta aina ne eivät mene kaupaksi. Pitääpä siis jossain vaiheessa katsastaa kaikki mun vaatteet läpi ja ottaa ehkä kirppispöytä. 


6. Kodin sisustaminen keväiseksi + kukkien ostaminen. Meillä on tällä hetkellä euron maksaneita narsisseja, mutta haluun kyllä kevääksi jotain muita värikkäämpiä kukkia lisäksi. Tulppaanit olis aivan ihania. Talven jäljiltä täytyy laittaa myös pois kynttilöitä sekä muita talvisia sisustusjuttuja. 

7. Osta uusi sadetakki. Tää olisi pitänyt tehdä jo kauan aikaa sitten, mutta omasta laiskuudesta huolimatta tää on jäänyt ostamatta. Mulla on joku tosi ruma ja vanha violetti sadetakki ja haluan sen tilalle uuden, jota kehtaa käyttääkin vaikka keskustassa. 

8. Hanki kesäksi uusia kesävaatteita. Huomasin taas, et mun kesävaatevarastot on aika pienet. Täytyy siis suunnata heti kaupoille, kun kesävaatteet tulevat myyntiin! 

Tässä nyt jotain kevään "pakollisia" tehtäviä ja hankintoja. Mun mielestä tää lista näyttää mulle aika realistiselta ja pystyn hyvinkin tämän toteuttamaan. Mitä mieltä olette? Mitä teidän kevään to do-listoillanne on? Hyvää viikonloppua! Ps. ihana olla täällä taas! ♥

4 kommenttia:

 1. Kirppareilla pitäs kyllä itelläkin kierrellä enemmän! Sitä ei vain jostain syystä saa aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No NIIMPÄ! Sielt oikeesti vois löytyy kaikkee kivaa halvalla mut ei vaan tosiaan saa aikaiseksi :D

   Poista
 2. Jos et oo vielä lukenut Kon Maria, suosittelen lukaisemaan sen, ennen vaatekaapin sisältöön koskemista! Oikeasti aika avaavaa tekstiä :-)
  Mutta kivoja suunnitelmia sulla kyllä kevääksi! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä etsimässä kirja käsiini kevään aikana! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!