keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

KEVÄÄN OSTOKSIA (FACEBOOK KIRPPIKSET & BRADLEY FINLAND)

Huomasin suureksi ilokseni, että mun blogiin oli tullut pienen ajan sisällä jopa 2 uutta lukijaa ♥ Tervetuloa seuraamaan mukaan mun arkisia höpötyksiä!! Kevät on hurahtanut nopeasti käyntiin ja kouluakin on jäljellä enää muutama hassu viikko, jotka kuluu mulla sitten harkan parissa. Kevään aikana oon myös ollut todella aktiivinen parissa eri Facebook kirppis -ryhmässä, joihin oon ehkä kuluttanut osaksi ehkä liiankin paljon rahaa... Mutta mitään en kadu ja oon tehnyt oikeasti todella hyödyllisiäkin löytöjä! Mennään seuraavaksi niiden pariin. 


↑ Aluksi ensimmäisenä kuitenkin haluan näyttää teille eilen tilaamani marmoriset puhelimenkuoret, jotka ovat sellaiselta nettisivulta kun Bradley Finland. Ei ole nämä yhteistyön kautta saatu vaan ihan itse nämä olen ostanut. Aiemmin oon omistanut yhdet kuoret täältä ja tilastin nyt nämä kaveriksi ja vitsit miten tyytyväinen oon! Onhan nää hieman hintavia per kpl, mut Suomesta kun melkein mistään ei löydy kivoja kuoria mun puhelimelle. Vinkatkaa jos tiedätte (Honor 8)! 


↑ Sitten mulla on muutamat bb-korvikset, jotka sain posteineen 8€:lla! Sain siis 4-5 tuollaset ja oon kyllä tykännyt näistä paljon. Mulla on entuudestaankin bb-mallisia korviksia ja on kyllä ollut kovassa käytössä. Nää on innostanut mua käyttämään korviksia taas enemmän.


↑ Kolmantena mä ostin myös Fb-kirppikseltä tuon kermanvärisen pitsisen topin. Sinänsä hassu ostos kun en yleensä pidä toppeja, mut luulen et se tulee kesällä mulle käyttöön, jos se enää mahtuu päälle, hahah!


↑ Tää takki on myös Facebookista ja ostin sen joku kuukausi sitten, kuitenkin sillon kun oli talvikausi menossa. Mä rakastuin tähän niin paljon, etten talvella sitten muuta käyttänytkään, vaikka niitä takkeja multa kyllä löytyykin! Ehdottomasti mun lemppariostos kaikista ja pääsee aivan varmasti päälle myös ensi talvena. 


↑ Viimeinen ihana ja kesällä varmasti tarpeeseen tuleva pieni kirjekuoren kokoinen laukku (mikä lie on oikea nimi tälle asialle...). Ihastuin tähän noiden kultaisten yksityiskohtien takia, sillä nykyään oon enemmän kultaan kuin hopeaan päin. Tonne mahtuu tosi hyvin tavaraa ja on muutenkin tollanen ajaton, joka varmasti tulee myös sit vanhempana käyttöön.

Ootteko te Facebook kirppis - ryhmissä vai ostatteko mielummin kaupoista vaatteet fyysisesti? Mikä oli sun lemppari näistä mun ostoksista? :) 

8 kommenttia:

 1. Tuo musta laukku on nätti! :) Mä en jaksa Facebook-kirppisten säätöä, niin kivijalkakaupat on se mun juttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä oon aivan ihastunut siihen! :) Ymmärrän hyvin pointtis. Se on kyllä totta, että välillä Facebook-kirppareilla on kauheeta säätöä näiden ostajien ja myyjien välillä eikä oikein mene omat vaatteetkaan kaupaksi... Mut ainakin jotain saa halvemmalla, kun normaaleista kaupoista!

   Poista
 2. Oi noi puhelimenkuoret on niin nätit! Kivoja ostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan sairaan kivat ja toiset pääsi heti käyttöön! Kiitos :)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia!
  Näppärän näköinen tuo laukku, mahtuu just kaikki tarpeelliset jutut mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sinne kyllä menee suht paljon tavaraa, jopa isompi lompakkokin :)

   Poista
 4. Wau, tosi kivoja ostoksia kaikki, etenkin nimenomaan just toi takki! :) ♥ Mä olin parissa fb-kirppiksessä jokunen aika sitten, mutta koska mun ei tullut ostettua niistä mitään ikinä, niin poistuin molemmista sitten aika pian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Haha, mä oon niin monessa että pitäis ehkä vähentää pikkuhiljaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!