torstai 15. maaliskuuta 2018

NE ARJEN PIENET ÄRSYTTÄVÄT ASIAT

Jälleen on päiviä vierähtänyt edellisestä postauksesta ja oon siitä tosi pahoillani. Osa tenteistä on nyt selätetty, osa onnistuneesti ja osan tuloksia vielä odotellaan. Ensi viikolla onkin vuorossa 3 tenttiä lisää ja sitten meenkin viikonloppuna käymään kotikotona Raahessa pitkästä aikaa. Musta on aivan ihanaa, että kunnon kevät on tuloillaan. Jottei tää blogi olis pelkästään niiden iloisten ja onnellisten asioiden hehkutusta niin vastapainoksi oon koonnut teille hieman valituksen aiheita, hahah. 

x Jatkuva pääkipu koulussa. Meilllä on varmaan jonkinlainen homeongelma ja sisäilmaongelma, koska joka kerta kouluun mentäessä mulla iskee järkyttävä päänsärky ja se kestää sen koko päivän. Myös oon huomannut mun poskissa epämääräistä punoitusta samaan aikaan. Monet muutkin luokkalaiset ovat oireilleet tavalla tai toisella.

x Kun tekee mieli jotain hyvää, eikä jääkaapissa ole mitään. Oot myös yleensä liian laiska lähtemään kauppaan pienten ostosten takia. 

x Laitat puhelimen/tietokoneen laturiin ja huomaat, ettei johto ookaan kiinni pistorasiassa. 

x Mainoskatkot.


x Teitä ei ole aurattu aamulla. Mähän menen siis melkein aina pyörällä kouluun ja mua ärsyttää ihan suunnattomasti huonosti auratut tai ei ollenkaan auratut tiet. 

x Yhdistät puhelimen/koneen wifiin ja tajuat, ettet oo laittanut nettimokkulaa (mikälie) päälle ollenkaan.

x Ostat irtojäätelön kesällä kaupasta ja kotimatkan aikana se on ehtinyt sulaa, eikä teillä oo  vielä pakastinta kotona. Mulle kävi näin viime kesänä...

x Uusi Snapchatin päivitys.

x Palanut popkorni. 

x Kun joku on laittanut limsapullon niin tiukalle, ettet saa sitä itse auki ja se jää juomatta. Siis mun mies tekee tätä mulle, koska se tietää, et mulla on heikot voimat niin en sit koskaan yksin viikolla pysty juomaan limsaa. Kerran ostin jopa oman pullon sen takia, koska halusin jotain limsaa.


x Ku oot ostanu irtokarkkeja oman pussin ja sun kaverilla on toinen oma pussi. Kaveri valittaa et sulla on paha karkkimaku, mut syö silti enemmän sun pussista ku siitä omastaan. 

x Postipaketit on niin suuria, ettei ne mahdukaan omasta postiluukusta sisään ja joudut hakemaan ne kauempaa jostain postipisteeltä. 

x Blogeissa olevat "Read more" - painikkeet. Ei vaan välttämättä tule luettua postausta sen takia loppuun, ku ei jaksa erikseen vielä painaa siitä. 

x Yhdyssanavirheet. 

x Takin vetoketjun jumittuminen niin, että joudut liikuttamaan sitä ees taas niin kauan, kunnes se taas menee kiinni. 

x Saat illalla/yöllä hyvän postausidean tai postauksen otsikon mut sit et kirjoita sitä ylös ja oot unohtanut sen aamulla.


x Puhelimen sammuminen kovalla pakkasella, vaikka akkua olisi riittävästi normaaliin käyttöön. 

x Kun toinen kuulokkeista on mennyt rikki, eikä viitsi heti ostaa uusia. 

x Yrität leikata vapaalla kädellä suoraa viivaa paperista. Kaikki tietää, ettei siitä koskaan tule suoraa. 

x Toinen ei kuuntele ja joudut toistamaan asian monta kertaa sen jälkeen. 

x Imuri ei ole tarpeeksi tehokas ottaakseen kaikkia roskia ja pölyjä kerralla pois vaan heittelee niitä ympäriinsä mukanaan. Siivous on ikuisuusprojekti.

x Suunnitelmien peruuntuminen viime hetkellä. Voitteko samaistua? 

6 kommenttia:

 1. Voin todellakin samaistua!! Naureskelin yksinäni ku samaistuin niin moneen kohtaan :D Ihan huikee postaus! Tuli vähän maanantaivibat tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla etten oo yksin näiden asioiden kans! Välillä nimittäin tuntuu et tapahtuuko nää vaan mulle :D Kyllä, oliskohan pitänyt julkaista maanantaina... :D Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Tosi hyvä postausidea ja pystyin samaistumaan näihin kohtiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla, ettei näiden asioiden kanssa ole yksin :)

   Poista
 3. Pystyin kyllä samaistumaan tosi moneen kohtaan! :D Otin tämän postausidean itellenikin ylös, koska tää oli ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos ja kiva kuulla et tästä oli iloa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!