torstai 1. maaliskuuta 2018

HELMIKUUN INSTAGRAM STORY

Jälleen yksi kuukausi on vierähtänyt hurjan nopeasti. Koulussa pukkaa yhä enemmän vaan stressiä ja tämän kuun puolella mulla on ainakin 6 tenttiä, joista 3 on samana päivänä. Mun olo on viime viikonlopusta asti ollut tosi kurja. Snapchatissa (ellamalinenn) avasin enemmän mun oireita, mutta mulla on käytännössä kaikki maailman inhottavat oireet silmien rähmimisestä kurkkukipuun. Ei kuitenkaan kuumetta, joten oon ihmetellyt mikä ihme tää tauti on... Mitkään tentit ei oo menneet ensimmäisellä yrittämisellä läpi, sillä tekemistä on kokoajan niin paljon, ettei tentteihin kerkeä keskittyä tarpeeksi. Saan olla itsestäni ylpeä, jos selviän tässä koulussa ensimäiset puoli vuotta, sillä ne ovat kuulemma rankimmat. Kuitenkin, mennään tämän enempää höpisemättä katselemaan mun vähäisiä Instagram Storyja viime kuukaudelta. 

Eräs helmikuinen viikonloppu katsottiin mun poikaystävän kaa kauhuleffaa samalla tuota juoden. Ei se nyt kauheen hyvää ollut, mut kyllä sitä pystyi juomaan. Mä pidän niin harvoista alkoholijuomista... // Matikassa olin joskus hyvä, mutta nykyään en enää niinkään. Aamuiset matikantunnit ei oo mun juttu. // Tämän kuukauden suosikkiuutinen oli ehdottomasti se, että Kylie Jenner sai vauvan!!! Tiiän, ettei moni välitä hänestä, mut mun mielestä toi video erityisesti oli niin ihana ja koskettava. Vauvauutiset on aina niin ihania! // Olin harjoittelemassa latinan sanastotenttiin ja kuten jo alussa totesin, ei se läpi mennyt vielä ensimmäisellä virallisella kerralla, eikä edes ensimmäisellä uusintakerralla. Antakaa vinkkejä miten latinan sanat sais helposti päähän! 

Helmikuu on ollut vaan tenttejä täynnä. // Jälleen tenttiin valmistautumista, joka ei taaskaan mennyt läpi... Ja toi on muuten totta, ettei tuona viikonloppuna paljoa nukuttu!

Tällä viikolla tosiaan oon ollut fyysisesti tosi heikossa kunnossa. Päätin sit katsoa Netflixistä vaihteeksi lastenleffoja mut tää oli oikeesti hyvä! // Saatiin tän viikon aikana myös harjoitteluun noi nimikyltit vai mikskä niitä sanotaan. Ihan huikeeta. En malta odottaa ensimmäistä orientoivaa harjoittelua toukokuussa.  // Toissapäivänä kävin kävellen vaihteeks kaupassa, kun pyörästä ei oo paljoa hyötyä kovilla pakkasilla. Pakkanen oli luultavasti vielä kovempi, kuin -18 astetta. Puhelinkin sammui ensimmäistä kertaa ikinä tuon matkan aikana, vaikka akkua oli jäljellä 26 prosenttia.

Miten teidän helmikuu sujui? Odotatteko jo innolla juuri alkanutta maaliskuuta? ♥ 

4 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä tosta Kylien vauvauutisesta ja toi video oli niin hellyyttävä <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus, nää on aina yksiä mun lemppareita :) Musta olisi muuten tosi mielenkiintoista kuulla vähän lisää tuosta monimuodossa opiskelusta ihan omassa postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja sellainen postaus on kyllä tulossa tämän kevään aikana vielä, kunhan jossain välissä kerkeän sen saada valmiiksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!