tiistai 6. maaliskuuta 2018

19 KYSYMYSTÄ ELÄMÄSTÄNI

Saitte kysellä multa viime viikonlopun aikana kysymyksiä ja niitä tuli ihan positiivisesti. Kiitos kaikille kysymysten lähettäneille! Kaikkiin en vastaa, sillä muuten postauksesta tulisi hirveän pitkä, joten yritin valita mahdollisimman monipuolisia ja kiinnostavia kysymyksiä joukkoon. Nyt vastauksiin! 

1. "Jos sun pitäis valita yksi syy, miksi bloggaat, niin mikä se olisi?"
- Rakastan kirjoittamista. 

2. "Mistä blogin nimi on peräisin?"
- Kun päätin aloittaa uuden blogin parissa, mietin muiden bloggaajien blogien hieman erityisempiä nimiä ja aloin pyörittelemään päässäni jotain eksoottista nimiyhdistelmää. Tämä nimi "All the little snowflakes" tuli ensimmäisten joukossa mieleeni ja totesin sen olevan hyvä nimi blogille. Rakastan talvea ja halusin jotain siihen liittyvää. 

3. "Ketkä on sun lempi bloggarit, ja miksi?" 
- Hyvin vaikea kysymys, sillä tämä vastaus saattaa vaihdella todella usein. Eniten kuitenkin nautin Sofian ja Millan blogien lukemisesta. Heillä on molemmilla tosi simppelit ja itseäni kiinnostavat postaukset ja ovat muutenkin aivan ihania tyttöjä molemmat ♥ 

4. "Millainen "kalusto" sulla on bloggaamiseen? (eli kamera, kone, puhelin ym)" 
- Hävettää myöntää, mutta mullahan ei oo minkäänlaista kameraa blogia varten. Kuvaan kaiken mun puhelimella, joka on siis Honor 8 ja tietokoneena mulla toimii Fujitsu-merkkinen kone. 

5. "Minne matkustaisit jos antaisin sulle lentoliput?" 
- Todennäköisesti ja realistisesti ajateltuna Kanariansaarille tai Teneriffalle, sillä me ollaan poikaystävän kanssa suunniteltu sinne matkaa jo hetken ajan ja näyttää pahasti siltä, ettei päästäkään vielä. Musta ois toisaalta kiva mennä esimerkiksi Pariisiin tai Australiaankin. Vaihtoehtoja on niin monia, etten osaa valita.

6. "Koetko blogin pitämisestä stressiä?" 
- Voi kuulkaa tietäisittepä vaan... Vaikka blogin kuuluu mielestäni olla kiva, huoleton harrastus, jota teen omaksi iloksi niin hyvin usein koen stressiä postauksista, kirjoitusasusta, ulkoasusta, otsikoinnista ja vaikka mistä. Mä oon luonteeltani vielä pahemman luokan stressaaja kaiken lisäks. 
7. "Mitä ruokaa voisit syödä joka päivä?" 
- Hmm...erittäin vaikea kysymys. Mä oon aika nirso toisinaan ruuan suhteen ja saatan kyllästyä nopeasti ruokaan. Musta tuntuu, että multa ei löydy sellaista ruokaa, johon en kyllästyisi, joten en osaa vastata kysymykseen :D. Jos nyt lempiruokia tähän listaisin sen puoleesta niin riisi + kanakastike, spagetti + jauhelihakastike ja chicken flavour nuudelit! 

8. "Jos et olisi muuttanut Kajaaniin, millaista kuvittelisit elämäsi olevan?"
- Jaa-a. Mä tiedän, että olisin ainakin jatkanut päiväkodissa olevaa harjoittelua tähän maaliskuun alkuun, koska ne lapset oli aivan niin ihania ja mulla on kova ikävä sinne takaisin D: Todennäköisesti olisin myös vaan jatkanut välivuotta kaikessa rauhassa ehkä ulkomaanmatkailun parissa ja kavereita nähdessä. Sanotaanko näin, että tänne Kajaaniin muuttaminen on ollut kyllä yksi parhaimmista päätöksistä, joita oon tehnyt elämäni aikana! Oon saanut täältä niin paljon positiivista, uutta energiaa ja ihania ihmisiä mun ympärille. Raahessa kaikki oli vaan kauheen negatiivista suoraan sanottuna ja elämä potki perseelle :D. Joten kyllä, olen paljon onnellisempi täällä enkä kadu tätä päätöstä ollenkaan. 

9. "Haluaisitko asua ulkomailla?" 
- Aina oon siitä enemmän tai vähemmän unelmoinut, joten ehdottomasti kyllä. En koko elämää, mutta pienen hetken voisin ulkomailla asua. Sinnekään en kuitenkaan uskaltaisi yksin lähteä. 

10. "Kun lähdet matkalle, pakkaatko liikaa, liian vähän vai sopivasti?"
- Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna yleensä aivan liian paljon. 

11. "Mitä uutuusruokaa tai sinulle uutta ruokaa olet viimeksi kokeillut?"
- Viimeisimpänä oon kokeillut tehdä itse banaanilettuja erään blogiohjeen perusteella. Niistä tuli ihan hirveitä enkä kyllä aio tehdä niitä koskaan uudestaan. Ei jatkoon. 

12. "Seuraatko Euroviisuja?" 
- En seuraa. 

13. "Mikä on inhokkivärisi?" 
- Vihreä kaikessa muodossa. 


14. "Seuraatko tubettajia? Keitä ja miksi?" 
- Seuraan ja aika paljonkin. Pidän YouTubea yhtenä vapaa-ajan rentouttavana keinona ja tykkään esim syödessäkin katsoa jotain. Seuraavat YouTube-kanavat löytyvät mun tilausluettelosta: A-lapset, Derya Dincer, Iina-Katariina, ILONA, JASMINSOFI, Jessica Daniela, Juli & Niki, Linda Ekroth, Love, Katariina, Mandimai, mariieveronica, Miklu, Miro Mäkinen, mmiisas, Nea Knapp, Noora Ninette, Papananaama, Patuemilia, Pinkku Pinsku, Saana Boelius, Sara Karoliina, SARA SAINIO, Sofia Blomqwist, The Realm Of Maria, TUULI ja Uino Aino. Yleensä seuraan YouTube-kanavaa, jos kanavan pitäjä on hyvä editoimaan, tekee matkavideoita tai muuten vaan mua kiinnostavaa sisältöä. Huumorintaju ja videoiden säännöllisyys on myös tärkee asia. 

15. "Tärkeintä elämässä?"
- Mun poikaystävä on tärkeintä mulle. En tiedä mitä tekisin ilman häntä

16. "Jos sun pitäis opiskella sairaanhoitajan lisäks toinenkin ammatti, minkä opiskelisit?"
- Sosionomi. Voisin mennä päiväkotiin töihin. 

17. "Mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota kun tapaat jonkun ensimmäistä kertaa?"
- Ensimmäisenä tietysti ulkonäköön, useimmiten kulmakarvoihin.

18. "Mietitkö aamulla kun puet päälle, että mikä tuntuu hyvältä vai näyttää ?"
- Sekä että, mutta tärkeämpää nykyään on vaatteiden mukavuus. 

19. "Mihin asiaan vastakkaisessa sukupuolessa yleensä ihastut ensimmäisenä ?"
- Yleensä koko ulkonäköön, mut kasvoissa silmät ja hymy on mulle tärkeitä juttuja. 


Hyvää alkanutta viikkoa teille! 

2 kommenttia:

  1. Onpa tullut kivoja kysymyksiä sulle! :) Mulla on käytössä myös digikamera mun blogikuvien kanssa, mutta nyt mun blogiin on alkanut eksymään myös pelkällä puhelimella otettuja kuvia, joten ei hätää, et ole ainoa joka kuvaa puhelimella blogiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Jaana! :) Kysymyksiä tuli kyllä tosi paljon ja onneksi monipuolisia. Haha kiva kuulla, etten ole ainoa bloggaaja, joka ottaa puhelimella kuvansa. Suunnitelmissa on kyllä hankkia jonkinlainen kamera tähän hommaan, mutta pelkään, etten muistaisi kuljettaa sitä aina mukana joten saapa nyt nähdä...

      Poista

Kiitos kommentistasi!