tiistai 9. tammikuuta 2018

MUN SUOSIKKISARJAT NETFLIXISTÄ

Sarjasuosikkeja kysellään aina kovasti joka puolella sosiaalista mediaa. Siispä päätin koota omat TOP5 suosikkisarjat, joita oon nyt jo hetken seurannut. En malta odottaa, et pääsen hehkuttamaan näitä teille, sillä nää kaikki on aivan loistavia, nerokkaita ja täynnä jännitystä. Tälläkin hetkellä mulla on meneillään Netflixissä varmaan 5 sarjaa ja oon löytänyt nyt muutaman lisää joita haluan alkaa joskus katsomaan. Mutta nyt, mennään suoraan näihin viiden parhaan joukkoon!! :) 

Aivan ensimmäisenä haluan esitellä teille ihan mulle uuden tuttavuuden ja tän hetken lempparisarjan nimeltä SCREAM. Oon joidenkin mystoorien kautta kuullut kehuja tästä sarjasta ja viime vuoden lopulla alettiinkin siskoni kanssa katsomaan tätä sarjaa yhdessä. Tästä sarjasta on tällä hetkellä Netflixissä kaksi tuotantokautta vaikka toivoisin niitä olevan enemmän ihan vaan koska tää on yksinkertaisesti mahtava. Tää sarja alkaa eräällä nettikiusaamistapauksella ja sen johdattamana esille tulee murhatapahtumat 20 vuoden takaa. Murhat alkavat uudestaan ja päähenkilö Emman läheisiä joutuu jatkuvasti pulaan. Matkan varrella paljastuu salaisuuksia esimerkiksi Emman äidistä ja miten kaikki liittyy hänen menneisyyteensä. Suosittelen tätä sarjaa oikeesti jos haluaa ratkoa arvoituksia monen mutkan kautta. Sarjaa ei suositella lapsille, sillä nää murhat kuvataan aika raa'asti mitään yksityiskohtia säästelemättä. Mukana on hieman jännitystä ja kauhua, mutta kuitenkin kyseessä myös toisinaan hauskakin sarja. 


 

Toisena suosikkina mulla on TEEN WOLF. Monet varmaan tietävätkin kyseisen sarjan ja tässä seurataan päähenkilö Scott:n muuttumista ihmissudeksi ja kuinka hän selviää sen tuomista ongelmista. Sarjassa on jännittäviä käänteitä ja vauhdikkaita, joskus jopa pelottaviakin tilanteita. Jos tykkää yliluonnollisista ja arvoituksellisista jutuista niin tää sarja on ehdottomasti niille! 

 

Kolmantena lempparisarjana on 13 REASONS WHY. Tää on aika uusi sarja ja perustuu samannimiseen kirjaan, joka mullakin on tällä hetkellä vielä kesken. Selena Gomez on ollut tuottamassa tätä sarjaa joka on yksi syy miksi ylipäätään aloin katsomaan tätä. Pointtina on siis se, että päähenkilö Clay Jensen:n ystävä ja ihastus Hannah Baker on tehnyt itsemurhan ja kertoo tarinansa kasettien avulla, jotka myös Clay saa käsiinsä. Kasetit lähetetään aina henkilöltä toiselle ja siinä on omat sääntönsä. Kaseteissa Hannah kertoo 13:sta henkilön tarinan kautta pieleen menneet asiat, jotka päätyivät hänen itsemurhakseen. Kuten voitte varmaan arvata, mikään ei ole yksinkertaista ja helppoa, ei myöskään tässä sarjassa. Sarjaa on kritisoitu siitä, et aiheuttaako tää nuorille vaan lisää itsemurhia vaikka idea on saada heille enemmän apua ja huomata vakava tilanne ajoissa. Tää sarja saa ajattelemaan monia asioita eri näkökulmista. 

 

Sitten seuraavan suosikin pariin joka onkin Moderni perhe. Tästäkin sarjasta oon vasta viime vuonna kiinnostunut, enkä kyllä kadu hetkeäkään että aloitin katsomaan tätä! Kyseessä on ainutlaatuinen komediasarja, joka on välillä niin tyhmiä juttuja täynnä et ne on jo hauskoja. Oikeesti, ensimmäisestä jaksosta lähtien (oon katsonut vasta 3 tuotantokautta) oon saanut nauraa aivan liikaa tämän sarjan parissa! Sarjassa seurataan Jay Pritchettin ja hänen kahden aikuisen lapsensa Clairen ja Mitchellin elämää. Heillä kaikilla on omat erilaiset perheensä, joissa sattuu ja tapahtuu kommelluksia jatkuvasti.

 

Viimeisimpänä sarjasuosikkina on Once Upon a Time. Tätä on tullu katsottua jo monen vuoden ajan, mutta viime vuonna aloitin sen aivan alusta ja nyt oon ehtinyt mennä pari tuottaria eteenpäin ja en voi muuta kun suositella. Sarja on fantasiasarja, jossa arkimaailma ja satumaailma kohtaavat toisensa. Sarjaan on tuotu henkilöhahmoja muista tunnetuista elokuvista mukaan kuten esimerkiksi Kapteeni Koukku, Lumikki, Mulan sekä Prinsessa Aurora. 

 

Otan ilomielin myös teiltä hyviä Netflix-sarjoja pienen esittelyn kera vastaan, sillä uutta katsottavaa on aina kiva saada! Ovatko nämä sarjat teille tuttuja vai ihan uusia tuttavuuksia? :) 

8 kommenttia:

 1. Suosittelen orphan black!! Sen päähenkilö Sarah päättää varastaa näköisensä naisen identiteetin, tämän tehtyä itsemurhan aivan Sarahin silmien alla. Sarah ei tiedäkään mihin ajautuu, ottaessaan "Bethin paikan", tismalleen samannäköisiä naisia alkaa löytyä enemmän, mistä on kyse?

  Sain juuri tämän katsottua, tätä oli ainakin 7? kautta, joten katsottavaa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, mutta oon kyllä jo katsonut vastikään tämän sarjan kokonaan läpi ja on myös yksi lemppareistani :) En vain sitä tähän postaukseen ottanut mukaan tällä kertaa.

   Poista
 2. Olipa kerran on kyllä yksi mun lempparisarjoista, vaikka sen seuraaminen on vähän jäänyt. Pitäisi kyllä aloittaa sen katsominen uudelleen. :') 13 reasons why tuli katsottua, ja tykkäsin myös siitä! Teen wolfia katsoin myös muutaman jakson, mutta jostain syystä sen seuraaminen jäi, vaikka se olikin ihan hyvä sarja :D Mun kaks ikisuosikkia Netflixistä on Gossip Girl ja the 100 :D Oon kirjoitellut esimerkiksi noista sarjoista mun blogiin ja linkkailen sen postauksen tohon alle :)

  http://anskisss.blogspot.fi/2016/10/syy-blogihiljaisuuteen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla että noin moni näistä sarjoista on sulle tuttuja :) Gossip girl on myös kyllä aivan ehdoton pitkäaikainen suosikki mulla! The 100 oon myös kuullut joskus joten ehkäpä joku päivä annan sille mahdollisuuden :)

   Poista
 3. Kaikki sarjat oli mulle tuttuja ensimmäistä lukuunottamatta, vaikka sekin on kyllä pyörinyt mun Netflixin etusivulla useita kertoja :D Oon miettinyt sen aloittamista, mutta yritän ensin saada muut sarjat katsotuksi, koska tälläkin hetkellä mulla on neljä sarjaa kesken :D En tiiä ootko kattonut Frendejä, mutta ehdottomasti suosittelen kattomaan! Grimm ja Shameless on kyllä kans tosi hyviä, jos et oo niitä kattonu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja sarjaehdotuksista! :) Suosittelen kyllä tuota Scream nimistä sarjaa aivan ehdottomasti jos vähänkään pitää jännityksestä ja murhamysteereistä. Mullakin varmaan 6-7 sarjaa tällä hetkellä kesken et yritän kanssa saada niistä jotkut katsottua kokonaan loppuun ennen kun aloitan taas jonkin uuden, hah :D. Pitää nolona myöntää etten oo koskaan tarkoituksellisesti Frendejä seurannut, vaan jos tullut silloin tällön telkkarista ja siitäkin on monta vuotta aikaa...

   Poista
 4. Ihana blogi sulla! Tykkäsin kans tosta 13 reasons why- sarjasta, tosi vaikuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin se kyllä on, saa miettimään asioita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!