keskiviikko 6. joulukuuta 2017

WINTER TAG

Tämän ihanan talvisen postausidean löysin Sofian blogista. Rakastan talvea ja joulua yli kaiken, joten ajattelin et tää vois olla ihan kivakin idea mun toteutettavaksi. Haasteita mun blogissa ei olekaan näkynyt kai vielä ollenkaan, joten mennäänpä vaan suoraan asiaan ☺. 

~ Pidätkö kylmästä? : Rakastan kylmää! Postauksen alussa mainitsinkin rakastavani talvea yli kaiken ja se onkin mun lempivuodenaika. Talvella jossain menee se raja jolloin en siitä pidä ja se on ne lähemmäs -30 asteen pakkaset. Muuten siedän sitä kyllä kunhan pukeutuu tarpeeksi lämpimästi. Kylmistä asioista pidän myös esimerkiksi jääkylmä Coca-Cola on super hyvää. 

~ Glögi, tee, kaakao vai kahvi? : Tähän on vain yksi ja ainut vastaus, joka on kaakao. Mä en tykkää mistään muista kysymyksessä mainituista juomista. Kaakao menee sekä kylmänä että lämpimänä. 


~ Lempi vaate/asuste talvella? : Hmm... Mä sanon, että pörrösukat! Niihin on aina ihana sujauttaa vilpoisat jalat ja talvisin nukunkin aina kotona ne päällä. 

~ Lemppari talvielokuva? : Tää on erittäin paha kysymys, sillä en katso enää nykyään hirveästi talvisia/jouluisia elokuvia. Pakkko vastata varmaan Joulutarina, sillä se on aivan ihana elokuva ja se on ainut minkä oikeasti muistan jotenkin! 

~ Mitä toivot joululahjaksi? : Hahah, pakko myöntää että tänä vuonna mulla ei ole oikein mitään toivomuksia. Poikaystävänikin on yrittänyt kysellä jo kauan mitä haluan lahjaksi, mut ei mulla oo mitään mitä tarvin just tällä hetkellä. 


~ Sataako siellä lunta, missä asut? : No ei nyt varmaan tällä hetkellä, mut kyllä täällä on jo paksut lumikerrokset maassa ☺. 

~ Lempparikappale? : Nykyään taukoamatta kuuntelen Ellinooralta nää biisit: Elefantin paino, Glitteri, Carrie ja Leijonakuningas. Jannan biiseistä Tahdon ja Paljon onnee on ollu myös kovassa soitossa. Joululauluista lempparit on tällä hetkellä Mariah Carey:n All i want for christmas is you sekä Sia:n Snowman. 

~ Parasta talvessa? : Voi mikä kysymys, keksisin vaikka kuinka paljon juttuja. Mut ehdottomasti lumi, tähtitaivas ja se, et saa pukeutuu ihaniin talvivaatteisiin! 


Blogin ulkoasu on myös muuttunut hieman. Mitä pidätte? ☺ Jos oot itse tehnyt tämän samaisen haasteen sun blogiin niin linkkaa ihmeessä kommenttiboksiin, olisi kiva lukea! Ainiin, ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle! Mahtavaa olla suomalainen. 

2 kommenttia:

  1. Tykkään tästä ulkoasusta kyllä tosi paljon! ♥ Kiva, että säkin päätit tehdä tämän haasteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tää haaste oli kyllä tosi kiva tehdä, kiitos sulle ideasta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!