perjantai 22. joulukuuta 2017

RUK KURSSIJUHLA 251 VALKEUS

Huhhuh, mitkä juhlat takana! Pääsin osallistumaan viime viikon lauantaina (16.12) aivan uskomattomiin juhliin, joista oon edelleen todella kiitollinen mun rakkaalle upseerioppilaalle. Ilman häntä en olis saanut tätä upeaa tilaisuutta. Ilman häntä multa olisi jäänyt monta huippua kokemusta saamatta.


 


Kurssijuhla järjestettiin tänäkin vuonna Haminassa. Koska mä asun Pohjois-Pohjanmaalla, mulla oli edessä perjantain ja lauantain välisenä yönä 10 tunnin bussimatka. Pääsin tuttuni kyydillä Ouluun, josta lähdimme matkaan muiden avecien kanssa samalla bussilla. Mulla oli aivan älyttömän paha olo koko sen bussimatkan, vaikka yritinkin nukkua välillä. Jännittäminen ei auttanut mun oloa ollenkaan paremmaksi siinä vaiheessa. En saanut syötyä koko sen 10 tunnin aikana yhtään mitään. Matka meni kuitenkin nopeasti ja pian olimme saapuneet ihanaan Haminaan odottelemaan ruusurynnäkön alkamista.
Koko juhla alkoi noin aamu 10 aikaan lauantaina ruusurynnäköllä. Me avecit järjestäydyttiin upseerioppilaidemme komppanioiden mukaan ja tutustuttiin samalla toisiimme. Mä ehdin jutella kahden ihanan tytön kanssa ennen ruusurynnäkköä ja toisen kanssa vaihdettiinkin numerot ja juteltiin myös myöhemmin juhlassa. Se onkin täydellinen hetki yrittää tutustua toisiin aveceihin! Ruusurynnäkön ideana oli siis se, että myös upseerioppilaat olivat järjestyksessä ja juoksivat yhtä aikaa etsimään oman avecinsa väkijoukosta ja saimme myös upeat ruusut matkaan. Mulla kerkesi varpaat jäätyä ihan totaalisesti odottamisen ajan, mutta rakkaani näkeminen auttoi paljon.
Päästiin rakkaani kanssa yöpymään Kotkassa eräässä hotellissa, joten heti ruusurynnäkön jälkeen bussit lähtivät viemään meitä sinne. Muut majoituspaikat olivat Kouvolassa ja Vantaalla. Hotellilla oli muutama tunti aikaa valmistautua juhlaan ja nähdä muita kavereita. Sen jälkeen palasimme bussilla Haminaan ja kaikki Kotkassa majoittuneet söivät noin kahden aikaan ja ruokailu menikin juhlapaikalla porrastetusti.
Juhlassa oli älyttömän paljon väkeä. Upseerioppilaita kuin avecejakin. Joukossa oli myös muita kutsuvieraita. Kurssijuhla sisälsi huimasti hyvää ruokaa, musiikkia, ihania ihmisiä sekä huikeita kokemuksia. Sain tutustua illan aikana kivoihin tyyppeihin ja joidenkin kanssa tuli juteltua sitten enemmänkin, myös kurssijuhlan jälkeen. Loppuillasta vietettiin poikaystävän kanssa diskossa aikaa aika paljonkin, sekä tanssittiin myös virallisella tanssilattialla yksi valssi. Pääesiintyjänä oli tällä kertaa Happoradio, joka mulle oli vähän pettymys, kun en heidän musiikistaan hirveästi välitä. Käytiin kuitenkin kuuntelemassa sitä ja laulettiin mukana ne 3 biisiä, jotka osattiin. Illan päätteeksi varmaan monen kohokohtana oli upseerioppilaiden järjestämä speksi, jossa "vittuiltiin" toisten komppanioiden stereotypioille. Olin siinä vaiheessa iltaa jo niin väsynyt, etten nauranut millekään jutuille tai edes ymmärtänyt niitä, mutta oli se silti hyvin osattu järjestää ja nähty paljon vaivaa ja aikaa.
Seuraavana aamuna eli sunnuntaina olikin enää hotelliaamupala ja tavaroiden pakkaus. Bussit lähtivät suunnilleen 11 aikaan taas takaisin Pohjoiseen. Hirveästä univelasta, jalkojen särkemisestä sekä niiden paleltumisesta, mekon likaantumisesta ja siihen tulleesta pienestä reiästä huolimatta juhla oli oikein onnistunut ja elämäni upein ilta. Tää on kyllä sellainen kerran elämässä- kokemus, josta saa parhaiten kaiken irti oman rakkaan kanssa. Haluan kiittää vielä kerran mun ihanaa miestä tuosta onnistuneesta illasta ja siitä, että pääsin kokemaan tämän, mitä en voi edes sanoin kuvailla.Jos teillä on jotain kysymyksiä kurssijuhlaan liittyen niin voisin tehdä vaikka tästä erillisen Q&A- postauksen, mikäli ootte kiinnostuneita! :)

2 kommenttia:

  1. Tätä oli mielenkiintosta lukea, etenkin kun en oo koskaan itse ollut missään tällaisessa mukana! :) Tuo sun mekko on kyllä aivan ihana! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!