maanantai 25. joulukuuta 2017

MITEN VIETIN JOULUN? / HYVÄÄ JOULUA!

Nyt on taas takana yksi taianomainen joulu. Tämä joulu oli mulle itsessään jo jännittävä ja odotusta täynnä sillä en viettänyt joulua perinteisesti kotonani, vaan poikaystävän luona. Oon aiemmin ollut jouluna oman perheen kanssa joko ihan kotosalla tai ulkomailla. Nyt oli kuitenkin aika saada jotain uutta jouluun ja sen perinteisiin, joten tämä tuntui luontevalta ratkaisulta.

 


Eilinen oli aivan upea päivä kokonaisuudessaan. Heräsimme poikaystävän kanssa tavalliseen aikaan, eli joidenkin mielestä vähän myöhäänkin, haha. Söimme aamupalaa ja nautimme yhteisestä ajasta. Päivä meni pitkälti rennoissa vaatteissa löhöillen. Kävimme kuitenkin aamupäivällä kahdella haudalla täällä ja ennen sitä ruokakaupassa. Kaupasta tarttui mulle mukaan siskolleni synttärilahja.Ruuan jälkeen nukahdin pariksi tunniksi ja poikaystävä herättikin minut sopivasti saunaa varten. Olemme saunoneet kolmena peräkkäisenä päivänä, joka alkaa jo riittää mulle, koska en yleensäkään tykkää kovin saunoa. Illalla taas söimme ja jaoimme lahjat. Poikaystävä sai eniten lahjoja ja mullekin tuli pari lahjaa mukaan. Olin itse antanut jo aiemmin poikaystävän vanhemmille lahjaksi jotain saksalaista valkoviiniä kortin kera. Sen pullon nautimmekin eilen illalla, vaikkei se kovin hyvää mielestäni ollutkaan. Juuri ennen nukkumaanmenoa katsoimme kaikki yhdessä telkkarista Täällä pohjantähden alla- elokuvan, joka oli tosi koskettava ja raaka, mutta hyvä. Oon kokonaisuudessaan viettänyt rakkaudentäyteisen ja ihanan joulun. Oon rentoutunut kunnolla ja saanut nukkua pitkään. Oon nauttinut hyvistä ja täyttävistä ruuista, sekä saanut ihania lahjoja.


Haluan toivottaa näin vähän myöhässä kaikille oikein ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa joulua. Nauttikaa läheistenne seurasta, saakaa uusia kokemuksia, syökää hyvin ja levätkää. Kerätkää voimia uudelle vuodelle 2018.

4 kommenttia:

 1. Tosi ihanasti kirjoitettu ja tosi kivan kuuloinen joulu sulla!♡

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan kuuloinen joulu sulla! Ite oon ollut töissä, mutta kaiken vapaa-ajan oon käyttänyt joko jouluruoan syömiseen tai läheisten kanssa oleiluun :D On ollut kyllä ihana joulu <3 Huomena ois tarkotus poiketa vielä aamuvuoron jälkeen iskällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä se kyllä on ollutkin! Mut hei nauti töistä, sillä kaikilla niitä ei ole ja varmaan saat kunnolla rentoutua sit myöhemmin :) Jouluruoka on kyl aivan best!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!