sunnuntai 3. joulukuuta 2017

LIFE UPDATE (SAIN OPISKELUPAIKAN!?)

Heti alkuun haluan pahoitella muutaman viikon postaustaukoo. Syy miksi oon jättänyt blogin nyt vähemmälle on se, että mun elämässä on tapahtunut/tapahtumassa ihan hurjan isoja muutoksia! Jatkan edelleen harjoittelua eskarissa mut vaan sovittua lyhyemmän ajan eli joululomaan asti. Miksi? Koska mä sain opiskelupaikan Kajaanista! Oi kyllä. Mulla alkaa opiskelut tammikuussa, josta oon todella innoissani ja samalla tosi kauhuissani. Musta tulee 3,5 vuoden päästä sairaanhoitaja! Jos siis jaksan käydä koulun loppuun ja totean, et tää ala on mua varten ja sovellun siihen. Voihan käydä niinkin, et en ymmärrä mistään mitään ja se ei oo vaan mun juttu ja jätän kesken. Mut se on vasta mun viimeisin vaihtoehto. Tahdon yrittää ihan tosissani päästä käsiksi siihen juttuun ja valmistua sit ylpeänä muutaman vuoden päästä. En todellakaan aio jättää koko koulua kesken, jos en pääse suunnilleen ensimmäistä tenttiä läpi. 


Toinen suuri muutos on myös tämän opiskelupaikan saamisen myötä se, et mä muutan tietysti Kajaaniin. Mutta en aivan yksin vaan mun rakkaani kanssa! Voitteko uskoo kuinka onnelliseksi se tekee meidät molemmat? Meidän piti jo viime vuonna muuttaa yhteen, mut se ei ollut silloin järkevää. Nyt on enemmän kuin oikee hetki ja tällä hetkellä oonkin ollut etsimässä meille Kajaanista kaksiota vähän syrjemmästä, kuin keskustasta. Muru on siis Kajaanissa vielä ainakin seuraavat 1,5 vuotta, joten ainakin sen aikaa saadaan asua yhdessä. 


Muita suurempia muutoksia mulla ei tuu olemaan hetkeen tiedossa. Blogin suhteen voisin tähän loppuun sanoa muutaman sanan. Mä en aio pitää blogissani joulukalenteria, koska mulla ei oo tarpeeksi ideoita, aikaa eikä jaksamista siihen. Tiedän, et monet muut bloggaajat tekee tän ja se on ihan älyttömän upeeta, mut mä taidan jättää sen nyt väliin. Ehkä ensi vuonna sitten! Sen sijaan aion julkaista teille muutamia jouluaiheisia postauksia, koska rakastan joulua ja tiedän et monet tykkää lukea vähän tavallista erilaisempia juttuja täältä. Kuitenkin on myös lisäksi tulossa normaalejakin postauksia joulukuun ajan. Oikein ihanaa alkanutta joulukuuta ja me nähdäänkin sitten seuraavan kerran luultavasti jouluaiheisen postauksen parissa!

8 kommenttia:

 1. Isot onnittelut vielä täälläkin opiskelupaikan johdosta! ♥ Se fiilis oli kyllä ihan mahtava, kun sai tietää, että on saanut opiskelupaikan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥♥ Joo mä suunnilleen itkin onnesta ja olin tosi hysteerinen, kun avasin opintopolun ihan huvikseen ja sit sieltä näkyikin tieto, et oon saanut paikan :D En malta odottaa tulevia opintoja!

   Poista
 2. Aivan mahtavaa kuulla, että olet saanut haluamasi opiskelupaikan. Oikein paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! :) Innolla odottelen mitä siitä tulee.

   Poista
 3. Niin paljon onnea opiskelupaikasta! Toivottavasti se ala on sua varten ja elämä alkaa rullata hyvin Kajaanissa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eiköhän se aika pian selviä mitä mieltä oon siitä alasta! Asuntohommat on edenneet jo uskomattoman nopeesti ja hyvin eteenpäin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!