sunnuntai 5. marraskuuta 2017

MUN LEMPPARI BLOGIT

Sain tän postausidean Millan blogista, jota olin itse aiemmin hänelle ehdottanut postattavaksi. Musta on aina hauskaa ja mielenkiintoista nähdä minkälaisista blogeista muut bloggaajat pitää ja niistä voi saada myös uutta inspiraatiotakin. Mä en todellakaan ole listannut tähän kaikkea muutamaakymmentä blogia joita luen, koska siihen menisi aivan liikaa aikaa. Jos sun blogi ei ole tässä listassa niin se ei kuitenkaan tarkoita sitä ettenkö tykkäisi siitä, etenkin jos olen vielä sun blogin lukija. Mä listasin ylös kuitenkin mun 5 ehdotonta suosikkia, joiden postauksia mä aina menen innolla lukemaan! 

 
Janikan blogi People Believe on ihastuttanut mua siitä hetkestä lähtien, kun liityin lukijaks. Blogissa on tosi virkistävä ja hyvällä tavalla erilainen ulkoasu, kuitenkin selkeä. Mä pidän Janikan blogin monipuolisuudesta ja hyvästä postaustahdista. Erityisesti muhun on tehnyt vaikutuksen "Inttilesken päiväkirja"- postaussarja, sillä aihe on mullekin todella ajankohtainen ja samaistuttava. 

 
Millan pitämä blogi Milla T. on myös ollut suosikkina jo kauan. Seurasin häntä jo silloin, kun Milla kirjoitti edelliseen blogiinsa. Monipuolinen ja kiinnostava sisältö, hyvät asiatekstit ja samaistuttavat mielipiteet on ehdottomasti tämän blogin vahvuuksia. Milla tekee jotenkin niin rehellistä ja aitoa sisältöä, sekä hän tuo asiat esille kiinnostavalla ja vapaalla kirjoitustyylillään. Hän ei selkeestikään ota paineita mitä muut ajattelee hänen postauksistaan, joka on tosi ihailtava asia! 

   
Saijan blogi Saijis on ollut mun lukulistalla niin kauan kun muistan. Eksyin blogimaailmaan hänen bloginsa kautta ja sain häneltä valtavasti inspiraatiota bloggaamiseen. Saija tekee mun mielestä tosi monenlaisii postauksia ja jokainen löytää hänen blogistaan varmasti luettavaa. Pidän Saijan blogissa erityisesti postaussarjoista "Tb style" sekä "In & out", jotka molemmat sisältävät tarkemman katsauksen muotiin ja muotitrendeihin. Selailen usein myös sisustukseen liittyviä postauksia, sillä meillä on aika samanlainen sisustustyyli tai sellainen ainakin jonka haluaisin. Tässä blogissa on kaikille varmasti jotakin mieluisaa sisältöä! 

 
Nean blogissa Nea Lindberg on sitä jotain mitä mä haluan tehdä tulevaisuudessa! Mä rakastan matkustamista yli kaiken ja Nean blogin lukeminen lisää vaan mun matkakuumetta päivä päivältä enemmän, haha. Ammattimaisesti otetut upeet matkakuvat saa sen tunteen blogia lukiessa, et olisit itse siellä mukana. Hän kertoo matkakokemukset niin luontevasti ja mukaansatempaavasti. Nean blogi ei ole vain matkakuvia täynnä, sillä sieltä löytyy myös muotiin, urheiluun ja esimerkiksi ruokaan liittyviä postauksia. 

 
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä aion mainita teille Sofian blogin Sofia Ida Anneli , jolta oon saanut super monta kivaa postausideaa edelliseen, kuin nykyiseenkin blogiini! Sofiaan tutustuessa oon huomannut meidän olevan aika samanlaisia persoonia, joka lisää vaan kiinnostusta lukea hänen blogiaan enemmän. Mä pidän Sofian tavasta ilmaista asiat. Hän osaa olla niin rehellinen, vilpitön ja aito oma itsensä, joka välittyy postauksia lukiessa. Mun ehdottomia lempipostauksia häneltä on erilaiset suosikkipostaukset, musiikkiaiheiset postaukset sekä erilaiset blogihaasteet! 

Menkää ihmeessä tsekkaamaan jokainen yllämainituista blogeista, sillä mä en näitä turhaan suosittele omassa blogissani. Yritin valita nämä blogit siten, että jokaiselle löytyisi jotakin näistä. Löytyikö tästä listalta joitakin jo sulle ennestään tuttuja blogeja vai oliko nää kaikki ihan uusia tuttavuuksia? 

14 kommenttia:

 1. Voi kiitos hurjasti Ella <3 Piristi superisti tätä sunnuntaita, oot ihana! Täs oli pari hieman oudompaa blogia mulle, joten pakko mennä tsekkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itelles ♥ Kannattaa kyl ehdottomasti mennä kattoon ! :)

   Poista
 2. Oii klikkasin itteni Nean blogiin ja oon tääl ihan sydämet silmillä :D Ihania matkakuvia siellä. Muutenki kivoja blogeja oot listannu :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina samanlaiset fiilikset kun Nean blogia menee selaamaan! :D Mut kiitos :)

   Poista
 3. Suuret kiitokset sulle, tää oli ihana piristys tähän päivään ♥ Pitääpäs käydä kurkkaamassa Nean blogi, koska siihen en oo aiemmin törmännytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi Sofia ♥ Suosittelen sitä ehdottomasti! :)

   Poista
 4. Kiitos oikein paljon Ella! Aivan mahtavia blogeja olet saanut listattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Janika! :) Kiva että pidit :)

   Poista
 5. Voi että! Kiitos paljon Ella kauniista sanoistasi ❤

  VastaaPoista
 6. Jokainen näistä on kyllä tosi kiva! Liityin aika äskettäin tuohon Janikan blogiin lukijaksi ja oon itekki kyllä aivan ihastunu siihen!

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus<3 kolme näistä kuuluu munkin lukulistalle. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!