sunnuntai 19. marraskuuta 2017

MITÄ BLOGGAAJAT HALUSIVAT TIETÄÄ TOISISTAAN? Q&A

Päätettiin tehdä erään bloggaaja Whatsapp-ryhmän kanssa yhteinen postaus jokaisen omaan blogiin ja jokainen halukas keksi yhden kysymyksen. Ideana siis on et jokainen tekee tän täysin saman postauksen ja täysin samat kysymykset omiin blogeihinsa ja sit julkaistaan ne tänään. Jokaisen vastaukset on tietysti erit kysymyksiin, joka tekee tästä hauskemman ja jännittävämmän. Kiitos vielä tytöt, tää oli mahtava idea saada tehdä jotain yhdessä! ♥ Suosittelen kurkkaamaan postauksen loppuun linkkaamani tyttöjen blogit, jotta voitte kenties saada uutta luettavaa lukulistalle :) Kaikki tämän postauksen kuvat: We♥It. 

Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota? - Kasvojen alueelle sekä käyttäytymistapoihin. 

Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi? - Joskus yläasteen aikana ensimmäisen kerran,  vuosilukua en muista. Blogit oli silloin tosi suosittu juttu ja halusin kokeilla et onks musta bloggaamaan. Ei todellakaan ollut noin nuorena...Myöhemmin aloitin uudestaan tänä vuonna, koska pidän kirjoittamisesta ja ajatuksen jakamisesta muille. 

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen? - Ehdottomasti Saijiksen! Hän on ihan loistava tyyppi ja hän on myös inspiroinut mua bloggaamisen suhteen paljon. Oppisin häneltä varmasti uusia juttuja postauksien tekemisen kuin kuvaamisen suhteen. 

Mitä asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa koskaan tekisi? - Tähän olisi niin monta eri vastausta, mutta sanotaanko vaikka et en koskaan vahingoittaisi fyysisesti ketään toista ihmistä .

Oletko koskaan poiminut kukkakimppua ja vienyt sen jollekin sulle tärkeälle ihmiselle? - En ole. 

Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoimpia puolia? - Parhaita puolia on ehdottomasti kaikki positiiviset kommentit teiltä! Bloggaamisen myötä oon myös tutustunut moneen niin ihanaan tyttöön, joilta saan aina apua blogissa ilmenevissä ongelmissa ja muissakin jutuissa. Huono puoli on sit se, et blogin pitäminen on välillä niin aikaavievää ja raskasta, et motivaatio meinaa loppua kokonaan, jonka seurauksena pahimmassa tapauksessa lopettaa tän homman kokonaan. Muuta huonoa en oo onnistunut vielä löytämään bloggaamisesta :) 

Mikä on lempparisi omista postauksistasi?E-pillereiden hyviä puolia - postaus, joka sai teiltäkin ihan älyttömän suuren ja positiivisen vastaanoton. Kiitos siitä ♥

Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä? - Ehdottomasti, mikäli intoa ja motivaatiota riittää vielä silloinkin! 

Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseesi? - Vanhemmille en oo kertonut ja mun sisko sai tietää blogistani sen kautta, kun hänen kaverinsa oli lukenut mun blogia. Ihan hyvin hän on siis suhtautunut tähän. Poikaystävä suhtautui myös loistavasti, sillä hän jaksaa aina kannustaa ja motivoida mua jatkamaan tätä. 

Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi? - Vahvin muisto on varmaankin se, kun mulla oli tapana ajaa meidän talon päästä päähän sellaisella oranssilla kolmipyöräisellä ja joku kerta olin ottanut pyörän takaosaan jonkun tutun koiran kyytiin :D 

Jos saisit elämäsi aikana toteuttaa yhden toivomuksesi, mikä se olisi? - Pitkän pohdinnan jälkeen mä toivoisin, että mä, mun poikaystävä ja läheiset pysyttäis todella terveinä kuolemaan asti. Elettäis kaikki pitkä ja onnellinen elämä. 

Kuka televisiohahmo muistuttaa sinua eniten? - Valehtelevien viettelijöiden entinstä Hannaa (se epäsuosittu, vähän pyöreähkö ja se, joka tykkäsi syödä paljon leivoksia). Möhlin aina kaiken, enkä oo kovin fiksu ja tehdään molemmat asioita vähän äkkipikaisesti ajattelematta seurauksia. Hannalle läheiset ihmiset on tosi tärkeitä ja poikaystävän takia hän on valmis tekemään paljonkin, kuten minä. 

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? - Viiden vuoden päästä mä oon iältäni 24-vuotias. Oon toivottavasti tuolloin valmistunut jostakin kivasta koulusta ja saanut sellaisen ammatin, jota tykkään tehdä työkseni. Edelleen olisin tämänhetkisen poikaystäväni kanssa yhdessä, mahdollisesti kihloissa ja naimisissakin. Luultavasti asuttais saman katon alla yhden koiran kanssa sekä suunniteltaisiin yhden lapsen hankkimista. Viiden vuoden päästä olisin matkustellut jo hurjan paljon ja mulla olisi elämän perusasiat hallinnassa! 

Mikä motivoi sua bloggaamaan? - Ympärillä näkemäni ihanat asiat, muiden blogit, poikaystävä ja se, että ajattelen blogini kasvavan menestyksekkääksi vielä jonain päivänä. 

Mitä asiaa monet eivät susta tiedä? - Haluaisin joskus kirjoittaa oman kirjan. 

Tässä postauksessa mukana olevat blogit Tuuli K MariaPancake PalaceKatja's LifeMilla THome and Style by ENoora EmiliaSea of Dreamspeut-êtreSofia Ida AnneliHappy Little Things,  Revontulipalo,  SanniiJuliaaAatun polkuPauline

19 kommenttia:

 1. Se sun e-pilleripostaus oli kyllä tosi hyvä, en ihmettele yhtään miksi siitä tykättiin niin paljon! Kirjan kirjoittaminen ois kyllä ihana juttu♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :) Ja joo, se on ollut jo vähän aikaa mun unelmana. Ehkä vielä joskus!

   Poista
 2. Mäkin oon miettinyt usein kirjan kirjottamista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, jes! Se toteuttaminen on oikeesti aika vaikee prosessi. Musta ei vielä oo siihen mut ehkä vähän vanhempana on :)

   Poista
 3. Ihania noi sun vastaukset ♥ Täällä kans on haaveena oman kirjan kirjoittaminen! Ja vitsit mä voin niin kuvitella pikku-Ellan kuljettelemassa koiraa pyörällä :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos ihanasta kommentista! Sai hymyn huulille kyllä :') Meitähän on jo monta tulevia kirjan kirjoittajia!

   Poista
 4. Ihanat kuvat otit tähän :3 ja tosi kivasti oot vastaillu!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Toi lapsuusmuisto oli niin hellyyttävä! ♥ Kivasti toteutit tän Ella!

  VastaaPoista
 7. Tää oli tosi kiva postaus ja noi kyssärit oli tosi kivoja! Teki iteki mieli alkaa vastailemaan niihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos super paljon! :) Haha, mä aina myös itse vastailen jonkun postauksessa oleviin kysymyksiin!!

   Poista
 8. Oon lueskellut jo muutamankin näitä, tosi kiva idea ja ihana idea kanssa toi blogaajien yhteinen wa-ryhmä! Tosi kiva blogi sulla muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla et pidät mun blogista! ♥

   Poista
 9. Nyt vasta ehdin lukemaan teidän muidenkin vastaukset.. :D Tosi kivoja vastauksia kyllä sullakin! Munkin mielestä bloggaamisessa yhteisöllisyys on kaikkein parasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja jep, se kyllä on yksi parhaimmista puolista :)

   Poista
 10. Kivoja vastauksia! :)
  Ja ihania tekstejä noissa kuvissa. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!