sunnuntai 15. lokakuuta 2017

UUSI ALKU

Moi ja tervetuloa mun uuteen blogiin! Mä oon niin innoissani tästä uudesta alusta, kun saan aloittaa tän homman ihan puhtaalta pöydältä jälleen kerran. Inffoilinkin jo mun edelliseen blogiin, et miks mä halusin tehdä uuden blogin mut kerrattakoon vielä, jos täällä on uusia ihmisiä. 

En siis löytänyt enää samalla tavalla inspiraatiota bloggamiseen, kuten alussa. Blogiin oli hieman ahdistavaa yrittää väkisten kirjoitella postauksia. Tein monta kertaa luonnoksiin valmiiksi postauksia, mutten koskaan julkaissut niitä, sillä en ollut lopputulokseen tarpeeksi tyytyväinen. Postausideat olivat itsessään loistavia, mutta kuvitus ja asian julkituominen ei ollut. Mä en ollut tyytyväinen itseeni ja omaan tekemiseen enää. Olin liian kriittinen postauksien suhteen, jolloin en pitkään aikaan julkaissut yhtään mitään. Kunnes ilmoitin tekeväni uuden blogin ja tässä se nyt vihdoin ja viimein on! Tämän postauksen idea ei nyt varsinaisesti ollut vanha blogini, vaan kertoa enemmän tästä uudesta blogista ja tulevasta sisällöstä. Mä aion tällä kertaa pitää enemmän kiinni yksityisyydestäni, kuin aiemmin. Ei sillä, et mä edelliseen blogiini olisin kirjoitellut mitään sellaista minkä julkituominen haittaisi mua myöhemmin. En vaan enää halua, et ihmiset blogin jälkeen lukee mua ku avointa kirjaa ja tietää musta kaiken paremmin kun mä itse itsestäni. Edelleenkin kuitenkin aion tulla kirjoittelemaan teille musta, parisuhteestani, matkustamisesta, kuulumista ja monista muista arjen pienistä, positiivisista asioista. En aio pitää blogiani minään valitusblogina. Tässä blogissa mennään eteenpäin vain positiivisella energialla! 

No, siinäpä ne pääpointit taisikin jo aika selvästi tulla. En lupaa mitään et millon mä aion tänne julkaista postauksia vaan meen oman mielen mukaan. Kuitenkin silleen, ettette kyllästy odottelemaan multa seuraavaa postausta! Oon erittäin kiitollinen, jos jäät mun blogin lukijaksi. Se merkitsee super paljon! Tän postauksen kommentteihin voi jättää postausideoita, joita haluaisitte nähdä multa tulevaisuudessa. Lupaan toteuttaa niitä parhaani mukaan. Nähdään pian seuraavan postauksen parissa! 

12 kommenttia:

 1. Hyvin kirjotettu postaus! Tee tätä juttua silleen just kun hyvältä tuntuu. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin aion tehdä, ettei tuu sama ahdistus ja tunkkaisuus mitä edellisen blogin kanssa tuli loppuakohden.

   Poista
 2. Uusi alku on kyllä aina joskus paikallaan :D Onnea myös tän uuden blogin kanssa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sen mä voin allekirjoittaa! :D Tuntuu taas ihanalta kirjoitella tänne ja odotan innolla et saan julkaista lisää! Kiitos Sofia <3

   Poista
 3. Tää uus blogin nimi on niin kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia super paljon! Kiva kuulla et tää nimi on niin monen mieleen :)

   Poista
 4. Tosi hyvä aloitus! Tää ulkoasu on ihana♡

  VastaaPoista
 5. Hyvä aloitus! Ihana blogin nimi & ulkoasu ♥
  Ja liityin lukijaksi! :) ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä uuteen alkuun!! :)

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos super paljon! Sitä tarvitaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!